Home > Skip Navigation LinksLeveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden en geschillencommissie

Voor alles en iedereen een oplossing op maat

Ons bedrijf is aangesloten bij de Federatie van de Belgische Textielverzorging.
De Federatie van de Belgische Textielverzorging vzw, afgekort FBT is een federale, overkoepelende beroepsvereniging die een 400-tal leden vertegenwoordigt die aan textielverzorging doen in de ruimste zin van het woord.
De missie van de FBT luidt: "Als overkoepelende federatie van de textielverzorging groeperen wij alle ondernemingen actief in linnenverhuur, wasserij, droogkuis, matten, hygiëne, strijkdiensten en wassalons. Deze activiteiten zijn zowel van bedrijf naar bedrijf als van bedrijf naar consument."

Algemene leveringsvoorwaarden
FBT heeft voor haar leden algemene leveringsvoorwaarden van de textielverzorgingsbedrijven opgesteld. Deze omvatten o.a. info i.v.m. de verplichtingen van het textielverzorgingsbedrijf, aanbevelingen voor en verplichtingen van de klant, tarieven en betalingen, klachten en refereren naar de werking van de geschillencommissie CACET vzw bij een eventueel schadegeval.
Leveringsvoorwaarden

Heeft u een klacht? Een geschillencommissie die oor heeft voor uw problemen.
Waar gewerkt wordt, worden er fouten gemaakt. Dat is bij u thuis of in uw professionele bezigheden zo, en dat is bij onze leden niet anders. Het zou hypocriet zijn het tegendeel te beweren. Toch heeft u er als consument alle belang bij uw kleding en ander textiel toe te vertrouwen aan de verzorgingsbedrijven die opereren onder het FBT-logo. Zij tekenden zonder uitzondering immers een handvest dat hen ondermeer verplicht om hun volledige medewerking te verlenen indien u een klacht of geschil aanhangig maakt bij CACET vzw, de Commissie voor arbitrage Consumenten en textielverzorgers.
Geschillencommissie